Ethias Cross Bredene – 30.12.2019

Op maandag 30 december 2019 zal een nieuwe editie van de Ethias Cross Bredene plaatsvinden op de vertrouwde locatie op de Grasduinen in Bredene. De organisatie is een samenwerking tussen vzw sportidee en de gemeente Bredene.

Tussen Kerst en Nieuwjaar trekken sinds jaar en dag niet alleen renners maar ook cyclocross supporters traditiegetrouw richting Noordkust voor de Ethias Cross in Bredene.

Deze 6de manche van de Ethias Crossen staat ook bekend als Sylvestercross of Ereprijs Paul Herygers en wordt nu voor de 10de keer in Bredene georganiseerd. Met winnaars als Sven Nys, Zdenek Stybar en Wout van Aert kent Bredene een erelijst die mag gezien worden.

Naast enkele duizenden kijklustigen op het terrein kan de Ethias Cross Bredene ook steevast rekenen op heel wat media-aandacht, met als uitschieter natuurlijk de bijna 3u durende live uitzending op VTM van zowel dames- als heren elitewedstrijden.

Programma

8u45
Jeugdinitiatie
10u45
Nieuwelingen
11u50
Junioren
13u45Elite Dames
15u00Elite Heren + U23

Jeugdinitiatie

De spannende avonturen in het veld doen vast weer heel veel kinderen watertanden om het zelf eens op de fiets in de modder te proberen. De organisatie van de Ethias Cross in Bredene geeft graag een duwtje in de rug. Daarom is er dit jaar de “Kids Cyclocross – jeugdinitiatie” voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud.

Bereikbaarheid

  • Adres

    Recreatiedomein Grasduinen, Duinenstraat 169, 8450 Bredene

  • Parking

    Parking publiek, Zandstraat en parkings Kapelstraat Bredene.

  • Route

    Deze info volgt later.

Maandag 30 december 2019

Nog … tot Ethias Cross Bredene

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Partners

Organisatie in samenwerking met gemeente Bredene.

Startlijsten

Hier vind je binnenkort de startlijsten.

VIP