Jeugdinitiatie Ethias Cross Bredene

Het nieuwe cross-seizoen staat voor de deur. Op zaterdag 25 september is het cyclocrosscircus in Bredene voor de Ethias Cross. Wie zal dit jaar als eerste over de finish komen?

De spannende avonturen in het veld van de voorbije jaren en het succes van toppers als Mathieu van der Poel en Wout van Aert doen vast weer heel veel kinderen watertanden om het zelf eens op de fiets het parcours te proberen. De organisatie van de Ethias Cross in Bredene geeft graag een duwtje in de rug. Daarom is er dit jaar weer terug een “Kids Cyclocross – jeugdinitiatie” voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud.

Onder begeleiding van ex-wereldkampioenen Paul Herygers, Roland Liboton en Erwin Vervecken kunnen de kids in een ongedwongen sfeer enkele ingekorte rondjes over ons parcours afleggen! Wie tussen 6 en 12 jaar oud is, verwelkomen we op zaterdag 25 september graag.

Afspraak om 12u30 aan het Sociaal huis in Bredene aan de Duinenstraat 106.  Je polsbandje kan je daar ook afhalen vanaf 10u. Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer heb je niet nodig!

Heb je bijkomende vragen? Contacteer dan Philippe Peeters  (0498 88 50 23) of Philippe.peeters@bredene.be

Inschrijvingsformulier

De inschrijvingen zijn gesloten.

    Zaterdag 25 september 2021

    0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

    Partners

    Organisatie in samenwerking met gemeente Bredene.