Jeugdinitiatie Ethias Cross Bredene

Een nieuwe veldritwinter is volop aan de gang. Op maandag 30 december stopt het cyclocrosscircus in Bredene voor de Ethias Cross. Wie zal dit jaar als eerste over de finish komen?

De spannende avonturen in het veld doen vast weer heel veel kinderen watertanden om het zelf eens op de fiets in de modder te proberen. De organisatie van de Ethias Cross in Bredene geeft graag een duwtje in de rug. Daarom is er dit jaar de “Kids Cyclocross – jeugdinitiatie” voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud.

Onder begeleiding van ex-wereld én Belgisch kampioen Paul Herygers kunnen de kids in een ongedwongen sfeer enkele ingekorte rondjes over ons parcours afleggen! Wie tussen 6 en 12 jaar oud is, verwelkomen we op maandag 30 december graag.

Afspraak om 8u30, de exacte locatie wordt nog doorgegeven via mail. De initiatie start om 8u45. Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer heb je niet nodig!

Enkele praktische afspraken:

  • Afspraak op maandag 30 december om 8u30, de exacte locatie wordt nog doorgegeven via mail. De initiatie start om 8u45.
  • Inschrijven kan tot 27 december via ons online inschrijvingsformulier hieronder!
  • Heb je bijkomende vragen? Contacteer dan Philippe Peeters  (0498 88 50 23) of Philippe.peeters@bredene.be

Inschrijvingsformulier

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Maandag 30 december 2019

Nog … tot Ethias Cross Bredene

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Partners

Organisatie in samenwerking met gemeente Bredene.