Ethias Cross Eeklo – 08.09.2019

Op zondag 8 september staan de koningen en koninginnen van het veld aan de start van het vernieuwde parcours, dat zich uitstrekt over de terreinen van het sportcomplex en het Heldenpark. De organisatie van de Ethias Cross in Eeklo is een samenwerking tussen vzw Sportidee, vzw Wielerclub Sportvrienden en de stad Eeklo. Samen tekenden zij een parcours uit waarop de renners hun benen al eens goed kunnen testen alvorens af te reizen naar de VS voor de Wereldbekerwedstrijden. Spektakel verzekerd, want ze krijgen schuine kanten, een zandbak, balkjes en enkele pittige heuvels voorgeschoteld. Niet te missen dus!

Bij een toplocatie hoort uiteraard een topomkadering. Naast enkele duizenden kijklustigen op het terrein kan de Ethias Cross Eeklo ook steevast rekenen op heel wat media-aandacht, met als uitschieter natuurlijk de bijna 3u durende live uitzending op open net (VTM) van zowel dames- als heren elitewedstrijden. Vergewis u van het volledige aanbod in dit sponsordossier partnership aanbod en beleef de Ethias Cross Eeklo samen met klanten, collega’s, vrienden en/of familie op een unieke manier. Samen met onze partners willen wij uitgroeien tot een vernieuwd topevenement op de internationale cyclocrossagenda!

Wij hopen u alvast op de Ethias Cross Eeklo te mogen verwelkomen op zondag 8 september.

Parcours

Programma

10u00
1ste Jaars Nieuwelingen
10u45
2de Jaars Nieuwelingen
11u50
Junioren
13u45Elite Dames
15u00Elite Heren

Nieuwelingen worden gesplitst vanaf 70 inschrijvingen, anders is er één wedstrijd om 10u45.

Bereikbaarheid

 • Adres

  Burgemeester Lionel Pussemierstraat , 9900 Eeklo

 • Parking

  • Station Eeklo, Kon. Astridplein, 9900 Eeklo
  • Krügercentrum, Stationsstraat 82F, 9900 Eeklo
 • Route

  Komende uit richting Brugge of Antwerpen:

  E34, Eeklo/volg de R43 (Ringlaan) richting Eeklo (+/- 1,5 km)/ sla linksaf op de N9 (Leopoldlaan)/ sla vlak voor het station van Eeklo linksaf naar de Oostveldstraat/ sla na 200m linksaf in de Burg. Lionel Pussemierstraat

Partners

Organisatie in samenwerking met Wielerclub Sportvrienden Eeklo.

VIP